Taxichauffeurs schuim der aarde

Het recept is eenvoudig; Je neemt de twee totaal incompetente politici Annemarie Jorritsma en Tineke Netelenbos, laat de deze op een blauwe maandag over autootjes babbelen en het kwaad is geschied. Het vrijgeven van taximarkt is een feit.

De moeder alle ellende Annemarie Jorritsma, heeft met haar malle maandagmiddag plannetje een monster gecreëerd. Als ratte uit riolen, als ongedierte met een rijbewijs onder een steen vandaan gekropen ontstaat er een nieuwe vrijstaat waar mishandeling, afpersing, natura betalingen (orale bevrediging) en moord aan de orde van de dag zijn. Een schaal vol fruit waarbij de meeste door- en door rot zijn.

Voor dames Jorritsma en Netlenbos viel dit heel voordelig uit, zij hoefden niet meer op hun kindje te letten. Dat kindje werd een puber en koos voor het criminele pad te nemen, waarbij drugstransporten en het lokken van vrouwen om onkuis gedrag mee te bezigen aan de orde van de dag zijn. De liberalisering van de taxiwereld heeft criminelen aangetrokken die na hun diensten ook nog hun klandizie neersteken, of vermoorden. Taxichauffeurs zijn het schuim der aarde. Iets waar de malle meiden zelf geen boodschap aan heeft. Zij hebben beiden een privé-chauffeur, met een gage dat uit uw taxpoet betaald wordt.

Advertenties
Getagged , ,
Advertenties
%d bloggers liken dit: