Joh! Ook pedovereniging laat psychopathische kant zien

Nog nooit werd een ziektebeeld zo nauwkeurig en bondig vastgelegd als vandaag. Als antwoord op de vraag wat de heren mediapedo’s vinden van het grootschalige kindermisbruik in Amsterdam was hun antwoord: “Het wordt weer sensationeel gebracht” De heren snappen de commotie niet.

Exact de redenering van een psychopaat. Enkel en alleen uitgaan van jezelf met een empathisch vermogen van drie keer helemaal niks. Sterker: De heren vervolgen hun betoog door te stellen dat: “Die kinderen schieten meteen al in een psychose door de reactie van de buitenwereld. Die hand in hun broekje zijn ze allang weer vergeten, maar o,o,o… het moet wel heel erg zijn geweest.”

Die kinderen, stelletje dode zielen, hebben ouders. In dit geval meer dan 800 in getal. Ouders die zich druk maken, zorgen maken, woest zijn, verdrietig zijn, vol onbegrip leven. En dat, verderfelijke stukken vreten, gaat niet om jullie, niet om je ziekelijke neiging, niet om je tunnelvisie en niet om de ziekte die jullie als politieke ideologie willen uitdragen.

Het gaat niet om jullie, het gaat om slachtoffers gemaakt door jullie…

Advertenties

One thought on “Joh! Ook pedovereniging laat psychopathische kant zien

  1. Is me uit het hart gegrepen, zeker als vader. We leven gelukkig niet in een politiestaat, maar in dit soort gevallen zag ik de “heren” liever vermomd als zeehondjes over een Canadese ijsvlakte kruipen, met een paar knuppelgeile Canadesen achter zich aan.

Reacties zijn gesloten.

Advertenties
%d bloggers liken dit: