Mariska de Haas failliet!

Godzijdank, het tij is gekeerd. Weldenkend Nederland begint (eindelijk) de hypocrisie van Mariska de Haas in te zien. Nam Jeanine Hennis het voortouw door Mariska terecht tot nul te degraderen, ziet nu ook Femke Halsema de ware aard van De Haas. Te weten: hypocriet.

De Haas kreeg de smaak te pakken na haar optreden bij Pauw en Witteman, waar ze zonder het zelf in te zien fijntjes gefileerd werd door de heren presentatoren. De weg die volgde was downhill all the way. De strapatsen van van deze gefrustreerde dame werden steeds hilarischer. (sick) Als een blind paard kent ze maar één doel: schaamteloze zelfpromotie door het woord van haar God te misbruiken. Kappersvodje Elsevier ging weliswaar de mist in haar een podium te schenken om zichzelf te profileren, iets dat gezien mag worden als rotte uitwas van de journalistiek.

Waar ‘gezaghebbend’ Nederland eerder hun neus ophaalde voor het kleine meisje dat met haar moraliserende vingertje haar lesje zwaaide, wordt ze nu aan de kant gezet als grof vuil en gedegradeerd tot dat wat ze in werkelijkheid is: een klein gefrustreerd terroristje. Het wachten is op de laatste stupide stuiptrekking van de Haas waarna ze terugkruipt onder te steen waar ze vandaan komt, en thuishoort. Valt er nog lering te trekken uit het failliet van Mariska de Haas? Jawel. Moraal van het verhaal: Beter te geloven in het woord van een niet bestaande God dan te luisteren naar het ziekelijke ijlen van de voorzitter van diens fanclub.

Advertenties
Getagged , ,

One thought on “Mariska de Haas failliet!

  1. […] This post was mentioned on Twitter by christinA eijkhout and Biep, gerben leeuwerke. gerben leeuwerke said: RT @OllieVanOlaz: Brekend: Mariska de Haas failliet! http://wp.me/p17mRJ-co […]

Reacties zijn gesloten.

Advertenties
%d bloggers liken dit: