Angry Birds app krijgt eigen film

In ANGRY BIRDS RIO, reizen de originele Angry Birds, de gevleugelde sensaties uit ’s werelds grootste smart phone en tablet game, af naar RIO om vogelvrienden Blu en Jewel te redden.

In ANGRY BIRDS RIO, worden de oorspronkelijke ANGRY BIRDS gekidnapt en meegenomen naar het magische Rio. Gelukkig weten ze te ontsnappen en ze gaan op pad om hun vrienden Blu en Jewel te redden, twee bijzondere papegaaien en de hoofdrolspelers zijn in de nieuwe Fox film RIO. Net als de ongekend populaire oorspronkelijke game, zal ANGRY BIRDS RIO uren gameplay bevatten, vol lastige uitdagingen aangevuld met unieke wendingen gebaseerd op de langverwachte film. (..) ANGRY BIRDS RIO zal in eerste instantie worden uitgebracht met 45 levels en regelmatig zullen er nieuwe levels worden toegevoegd via app updates. De game zal wereldwijd te downloaden zijn voor smart phones en tablets. Tot zover het persberichtgeblaat.

Ergo: Irritante klotevogels gaan groter worden dan Alfred Hitchdinges fladderaars ooit waren. Voorproefje van Angry Birds Rio ziet u hieronder. App en movie worden in maart verwacht. Happy hunting.

Advertenties
Getagged , , , , ,
Advertenties
%d bloggers liken dit: