Opkankeren!

“Gadverdamme Ollie! Sinds wanneer zet jij je in voor goede doelen?” Ja, nu dus. Niet zeuren, stilzitten en lezen. Ontmoet Gerard. (volg die man!) Vader van de twee beauties op de foto rechts. Deze twee jonge hinden kunnen zich druk maken over een studie, over vriendjes, over de toestand in de wereld. Waar zij zich niet druk over hoeven maken is haaruitval, of de chemo wel aanslaat, of ze de volgende ziekenhuisopname wel overleven, tumoren of kwaadaardige gezwellen. Kortom: kanker. Dat doet Gerard wel. Hij maakt zich wel druk. Als mens.

Gerard maakt zich niet alleen druk, hij doet er wat aan. Want zo rolt Gerard. Op 6 november 2011 doet Gerard mee  aan marathon New York. Fijn voor Gerard hoor ik u zeggen. Zeker fijn voor Gerard. Fijn ook voor u dat Gerard zich het schompes gaat rennen om een Kinderoncologisch Centrum gerealiseerd te krijgen. Een centrum waar uw kinderen natuurlijk nooit zullen liggen. Nee joh niet de uwe, altijd die van een ander. En daarom is er geld nodig. (U dacht al, waar blijft het geldverhaal? Nou hier dus) Gerard heeft minimaal 5000 euro nodig om te kunnen rennen voor Kika. (want daar hebben we het natuurlijk over)

Kent u het concept van alle beetjes helpen? Dat concept klopt. Het klopt als een kankervij kinderhart. Gerard doet hier uit de doeken waarom dat concept klopt. Als u geeft zal er een zweetdruppel naar u vernoemt worden in New York. Een zweetdruppel met uw naam, hoe stoer is dat!?  Of u wat geeft, dat is aan u…Of hij dan nog leeft, ook.

Meer info (ook voor sponsoren): gprunforkika@kpnmail.nl

Advertenties
Getagged , ,
Advertenties
%d bloggers liken dit: