Trajectpopjes Bert & Tineke enorm geliefd

“Zodra er is gefraudeerd en de NS dit ziet, wordt de kaart onbruikbaar gemaakt. Meerstadt wilde niet zeggen hoe zij kunnen ontdekken dat er is geknoeid met het digitale vervoersbewijs.”

Poe-pie-lief die Meerstadt. Bertje voor vrienden. Hij heeft een geheimpje onze Bertje. De Opper Koploper van de NS gaat ons gewoon niet vertellen hoe hij kan ontdekken wanneer er geknoeid is met de OV-chipkaart. Doet hij niet. Vertikt ie. Zo is hij, Bertje.

Psst, kom eens..nee dichterbij. Nog dichter. Ja zo. Ik ga jullie een geheimpje verklappen. Blijft tussen ons, deal? De reden dat Poepielief Meerstadt het niet zegt, is omdat hij het niet kan. Is niet te achterhalen. Klinkt stoer van Poepielief, maar kan niet. Poepielief maakt ons bang met een dooie mus. Poepiedoepie Meerstadt is in de veronderstelling dat een falend bedrijf, met een falende OV-chipkaart nog steeds geloofwaardig is. Hoe naïef is dat van Bertje Poepielief Meerstadt!?

In plaats van in te zien dat het de grootste faalkaart ooit is, iets dat door dezelfde reizigers al tijden geleden werd gezegd, gaat Poepielief Meerstadt de boeven pakken die de mankementen van zijn faalkaart aan de kaak stellen. En die vindt hij niet. Lief toch, zo’n beroepsonnozeltje?

Vergeet dus niet wanneer u en masse gratis reist om GrrristenUnie-poppedijntje Tineke Huizinga-Falinga in stilte te bedanken. (Zij met die goed gecamoufleerde zaadvragende ogen). Want dankzij de huisnijvere theedoekendrift van dit christelijke ja-en-amen-knikkertje kunt u allen gratis reizen. Zij gaf opdracht voor dit falen onder Minister President Kom Hoeheetdieookalweer. Nou ja helemaal gratis reizen doet u natuurlijk niet. Het falen kostte u een miljard aan belasting euripianolo’s. Ach ja, boeiuh!

Pfiiiiiieuwt, instappen allemaal! Dag Bertje, dahaaaaag.

Advertenties

One thought on “Trajectpopjes Bert & Tineke enorm geliefd

  1. hardkoppie schreef:

    Jezus Ollie, jij kunt zoveel beter.

Reacties zijn gesloten.

Advertenties
%d bloggers liken dit: