'Gerard Joling heeft AIDS'

Het gaat niet goed allround mediaman Gerard Joling. Boze tongen beweren zelfs dat hij AIDS heeft. De buzz dat Gerard Joling aan de vreselijke ziekte lijdt voedde gisteren al diverse internetfora. Het goedlachse paradepaardje van SBS6 en hardnekkige tafeldame van Carlo en Irene lijkt te kampen met een sterk verzwakt afweersysteem. “Ik kruip voorlopig nog even tussen de zure lappen. Voel me zo beroerd!! Gisteravond al behoorlijk ziek maar vandaag lijk het wel nog erger. Hoge koorts en griep,” aldus Joling.

Het is niet de eerste keer dat het afweersysteem van Joling gaten begint te vertonen. Tijdens de schaatsshow Sterren Dansen op het IJs voelde hij zich al niet goed. In januari stond hij eveneens met koorts en onder de antibiotica op het ijs het programma te presenteren. Ook het psychische gestel van het boegbeeld van SBS6 incasseerde enkele rake klappen. Zo is hij nog steeds herstellende van een burn-out.

Joling, die niet bepaald bekend staat om zijn frigide levensstijl begint steeds meer symptomen van het HIV1-virus te vertonen,”aldus diverse deskundigen. “HIV1 komt overal ter wereld voor. In het lichaam valt het virus het afweersysteem of immuunsysteem aan.  Symptomen HIV/AIDS bestaan vaak uit: enorme moeheid, nachtzweten, veel gewichtsverlies zonder duidelijke reden, koorts, hardnekkige diarree en kortademigheid.

Deze klachten kunnen wijzen op een vergevorderde HIV-infectie. AIDS is de latere fase van een HIV-infectie, wanneer het lichaam niet langer het vermogen heeft om infecties adequaat te bestrijden. De infecties die gepaard gaan met AIDS worden opportunistische infecties genoemd en kunnen klachten en symptomen van allerlei aard geven.”

Deze symptomen in combinatie met de onlangs uitgevoerde haartransplantatie van Joling, doen het ergste vermoeden. Uiteraard kan de man ook gewoon een griepje hebben.

Advertenties
Getagged ,

2 thoughts on “'Gerard Joling heeft AIDS'

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Reintje Eìh!, Fabian Dijkstra, Jacob Stelwagen, Annabel Nanninga, Steef and others. Steef said: RT @OllieVanOlaz: 'Gerard Joling heeft AIDS' http://wp.me/p17mRJ-h0 […]

  2. Bob Plop schreef:

    Joling heeft ook een gebrek aan talent. Dat is niet zozeer dodelijk voor hem, maar heeft, door veelvuldig etaleren op de televisie, al vele landgenoten doodverveeld.

    Mariska de Haas zou trouwens zeggen dat AIDS een geschenk van haar god is. Dat is dan toch ook wel weer iets waard voor Joling.

Reacties zijn gesloten.

Advertenties
%d bloggers liken dit: