Gerucht: zwangere vriendin geeft Camiel Eurlings (CDA) de bons

Camiel Eurlings’ privéleven verkeert in een crisis. Bronnen in het CDA melden dat zijn Hongaarse vriendin zwanger is en hem heeft verlaten. Ze nam het hem volgens meerdere bronnen binnen het CDA kwalijk dat hij haar als smoes gebruikte voor zijn vertrek uit de politiek.

De voormalige verkeersminister stapte een klein jaar geleden op om naar eigen zeggen een gezin te willen stichten. ‘In de komende periode komt de nadruk meer op mijn privéleven te liggen. Die keuze heb ik samen met mijn vriendin genomen,’ schreef Eurlings in een verklaring.

Zijn vriendin pikte het niet dat hij haar als excuus gebruikte om te stoppen met de politiek, melden de bronnen. De echte reden van zijn vertrek zou zijn dat hij niet is gevraagd voor het lijsttrekkerschap voor het CDA. Dat was een teleurstelling voor Eurlings, omdat hij binnen het CDA werd gezien als toekomstige premierskandidaat. Een terugkeer in de politiek sloot Eurlings niet uit bij zijn vertrek. Vorige week werd bekend dat Eurlings als directeur aan de slag gaat bij Air France-KLM.

En dat las ik HIER.

dat wordt weer feesten kameraod

Advertenties
Getagged ,
Advertenties
%d bloggers liken dit: