Nieuwe ware liefde Tatjana wederom homoseksueel (video)

Och gutte gutte. Erm pupke toch. Golddigger Tatjana Simic (Nai ies nait so, iek ben geen gouddikker, iek hou gewoon fan stailfolle mannen) is wederom gevallen voor een kastnicht. (Jawel! Gaydar goes nuts. gay gay en nog eens gay) De Flodder-eske pin-up die drie maal per week een nieuwe ware liefde scoort, flikt het weer om een broodpoot in wording aan het haakje te slaan. Ditmaal deed ze het niet as usual op het herentoilet van de McSnuif, maar koos ze ervoor om haar gram op tv halen, met haar eigen So You Think You Can Loeder contest. Het zoveelste pulp-programma. Hier konden raarpratende Achterhoekers of onverstaanbare Brabanders deze pre-pensionate als Slavisch high maintenance sletje winnen.

Hield Tatjana zichzelf eerder al voor het lapje met zakenhomo 1 en bizzgay2, loopt ze nu weg met iets dat binnenkort door Geer, Goor en de rest van de Reguliersdwarstraat in zijn ootje genomen gaat worden. Het is dat we de landingsbaan van Tatjana al vierhonderdzesentachtig in de Playboy zagen staan, anders zou je denken dat er een piemeltje tussen haar benen verstopt zit.

Per saldo is daar het kunnen van Tatjana mee samengevat. Haar acteren is om te huilen en haar zangcarrière ronduit lachwekkend. Wat rest is het uit de kast helpen van dichtgeslibde dramaqueens. Geer, Goor en de rest van de Reguliersdwarstraat staan nu al te trappelen wanneer ze met Arie Boomsma gaat daten. Maar dat komt later.

Eerst is het de beurt aan Story of Privé om exclusief te onthullen dat haar nieuwe echte ware liefde een dubbelleven leidt. De koppen laten zich raden: ‘Tatjana hielp mij mijn ware ik te zien‘ of  ‘Zonder Tatjana was ik nu nog hetero‘. Tot die tijd zullen we het moeten doen met een jubelende Tatjana die haar vijfenvijftigste ware liefde aan de haak heeft geslagen en haar met geen vinger durft aan te raken.

Advertenties
Getagged , , ,

One thought on “Nieuwe ware liefde Tatjana wederom homoseksueel (video)

  1. […] je gedoemd om als grof vuil aan de straat gezet te worden. Werd Tatj-ana nog net niet door Ronny oh Tannenbaum oh Tannenbaum in een Komo-vuilnis bij het klein chemisch afval gegooid, is het nu Sylv-ana Simons die zich in de […]

Reacties zijn gesloten.

Advertenties
%d bloggers liken dit: