Ana's massaal gedumpt

Wat is dat toch met die gold-digging bimbo’s? Heb je ‘ana’ achter je naam staan dan ben je gedoemd om als grof vuil aan de straat gezet te worden. Werd Tatj-ana nog net niet door Ronny oh Tannenbaum oh Tannenbaum in een Komo-vuilnis bij het klein chemisch afval gegooid, is het nu Sylv-ana Simons die zich in de meest debiele bochten wringt om te ontkennen dat zij gedumpt is door mister multi-, multimiljonair. Gek hè?

Serieus denken dat je op je innerlijk aantrekkelijk gevonden wordt. “Iek hab hois wel andere kwalitaiten dan allein main tieten,” aldus de vrouw die zo vaak in de Playboy verscheen dat er een compleet tropisch regenwoud aan papier voor gekapt moest worden. Tuurlijk pop, je oprechte voorkomen doet ieder mannenhart smelten, heus.

En dan Sylvana, die in de serieuze veronderstelling is dat wanneer ze een bril opzet en een (heel, heel, heel, heel erg slecht) boekenprogramma presenteert wel serieus genomen wordt. Iemand die tevens Edgar Davids op haar ‘seen it, been there, done it-lijstje’ heeft staan. Ook zo’n integer figuur met bril. Nee dat zit voor de toekomst helemaal snor met het liefdesleven van de beiden ana’s. De volgende multi- multimiljonair is echt de ware. Nee echt, we geloven jullie al bij voorbaat. Met of zonder bril of Bavaria.

Advertenties
Advertenties
%d bloggers liken dit: