Pedo Ad was nachtzuster bij gehandicapte kinderen

Meegekregen? Pedo Adje had een shitload aan ‘bijvangst’ op zijn kompjoeterT staan. Is hij voor opgepakt. Vandaag. Filmpjes en foto’s van hele jonge kinderen die gemanipuleerd worden om aan het seksueel gerief van de pedoseksueel te voldoen. Volgens Adje van den Berg moeten wij niet zo zeuren. Het maken van dergelijk materiaal is in het belang van het kind, niet van de pedo. Wie denken wij wel niet dat we zijn!? Enfin, wat blijkt: pedo Adje deed meer dan alleen dan zich aftrekken op het minderjarige kinderlichaam. Hij was als pedo circa to twaalf jaar geleden werkzaam in een instelling voor epilepsie patiëntjes te Haarlem.(stichting SEIN, voorheen de Cruquiushoeve) Een instituut voor jong en oud, voor patiënten met een normaal IQ tot de zwaar lichamelijk- en geestelijk beperkten. Zeg maar de volkomen weerlozen die geen enkele defensie kunnen voeren. Oh ja, dat deed Ad ’s nachts wanneer er niemand was. Als nachthoofd.

Toeval? Zegt u het maar. Het klinkt mij in ieder geval knap berekenend in de oren. Misschien toch iets om even na te trekken dames ende heren van Justitie… Eén Robert Mikelsons is er namelijk al 10 teveel.

Advertenties
Getagged , ,

One thought on “Pedo Ad was nachtzuster bij gehandicapte kinderen

  1. Ram schreef:

    Hij kondigde aan te stoppen met eten en suikermedicijnen wanneer hij zou worden opgepakt. Hoe lang moeten ze hem vasthouden totdat hij een langzame en pijnlijke dood sterft?

Reacties zijn gesloten.

Advertenties
%d bloggers liken dit: