Speelvriendje kan Patricia Paay niet beschermen

Wat lief! Wat schattig en dottig bovendien. Nicky van Dam, (zie recente foto) het jongetje dat zijn geaardheid overschreeuwt door zichzelf wijs te maken geen homoseksueel te zijn maar dol op de hoogbejaarde Patricia Paay, probeerde haar te beschermen maar faalde grandioos. Koedie, koedie, koedie en een plakkertje voor de moeite…

Resumerend wist het arme kind tijdens Koninginnedag zijn evenwicht niet te bewaren op een bootje, kroop als een verzopen katje aan wal om vervolgens te zien hoe de hoogbejaarde vrouw van wie hij zegt te houden en waarvan iedereen denkt dat het zijn oma is, werd lastig gevallen. Met zijn enige beetje testosteron probeerde hij zijn lieve Rimpeltje te beschermen, en ook dat liep grandioos in de soep. In plaats van er te staan als een echte vent voor haar te staan, piepte hij er daarop snel tussenuit met een hoofdwond als royale erfenis. Och erm, wat een lieverd. Knuffelen!

De volgende keer lieve Nicky, haal je de lolly eerst uit je mond, zeg je dat kinderen die pesten zelf stom zijn en loop je gewoon naar de meester of juf.  (bron)

Advertenties
Getagged , ,
Advertenties
%d bloggers liken dit: