Joehoe armetierig Gristentuig, jullie boekje is bewezen lulkoek

Stommer kunnen we ze niet maken. De Gggristenhonden. Wel belachelijker. Hoewel, daar zijn ze prima zelf tot in staat. Sta er bij en kijk er naar. Want wat blijkt? Het Nieuwe Testament bestaat uit vervalste teksten. Joh! Echt!? Jazeker. Stukje kolder opgetekend uit de mond van de Emile Ratelbanden, Johan Vlemmixen en de andersoortige tijdvakgehandicapten van weleer. Complete lulkoek dus. Verzonnen broddelwerk en duimzuigerij.

Enfin, u als weldenkende geest wist dit allang. Maar nu wordt deze stelling wetenschappelijk onderbouwd door een professor. Een echte. Vette pech voor de dom gehouden bange makke schapen die zelfs in 2011 achter het infantiele dekbedovertrek met die theemuts op zijn hoofd aanwaggelen. (dank oe wel für die blumen, ALF)

Gelukkig zegt wetenschap gelovigen niks. Al dat empirisch onderzoek, bah! Daar moet het Gggristentuig niks van hebben. Nou, dat is niet helemaal waar. Wetenschap, empirisch onderzoek, proefondervindelijke wijsheden komen de Gggristenen uit wanneer ze daar zin in hebben. Bijvoorbeeld wanneer de kroost van Mariska de Haas, André Rouvoet  of Arie ‘slap zaadje’ Slob met kinderkanker in het Antonie van Leeuwenhoek-ziekenhuis zouden worden opgenomen. Dan maakt bidden maar wat graag plaats voor hoognodige chemo. Tenminste als je je kind niet WILT verliezen.

Enfin, het Nieuwe Testamant is l.u.l.k.o.e.k. Het woord is aan de totaalstommetjes Mariska de Haas, André Rouvoet, Arie ‘slap zaadje’ Slob  en hun kleuterneukende klompvoetenleidersnetwerk. Kom er maar in op Raptureday. Neuzels.

Advertenties
Advertenties
%d bloggers liken dit: