'Arie Boomsma gelooft niet in God'

Nu we toch zo gezellig aan het klessebessen zijn, heb ik nog iets van de roddel en de klap klap. Arie Boomsma, dat voormalige boomlange EO-lekkertje met tepels als zuignappen zo groot als de LP van de Cats, die gelooft dus helemaal niet in God. Ja nee, echt niet! Appelwangetje Arie gebruikt het geloof als instrument om zichzelf te profileren. Ja nee echt! Ik heb het zelf gehoord toen Andries dat tegen Knevel zei op het toilet. (die twee gaan altijd samen naar het toilet. Niet dat ik daar iets achter zoek, maar toch). Nou en als ik het zelf gehoord heb dan-zal-het-toch-wel-waar-zijn-of-nie-dan zeggen wij in Brabant altijd. Je kunt wel zien dat Arie geen betaversie meer is van God. Als ik zo naar mijn eigen Orbánneman kijk heeft Zijne Bebaarde Badboy toch een fraai kunststukje boetseerwerk afgeleverd. Maar mijn Orbánneman kan zichzelf weer heel goed naar de achtergrond wegcijferen. Dat zie ik Arie nog niet doen. “Je moet eens ‘Arie’ invullen wanneer hij God zegt op tv. Is lachen!” Dat zegt mijn Orbánneman. Hij heeft wel gelijk hoor, Arie is mij iets te vaak op tv. En dat voor iemand die het geloof gebruikt om zichzelf te profileren. Zoiets doe je gewoon niet.

Advertenties
Getagged , , ,

2 thoughts on “'Arie Boomsma gelooft niet in God'

  1. Antoine Bodar schreef:

    Mariska. Arie is ook een Zoon van God. En dus een broeder van ons, gelovigen. Ook hij verdient onze broederliefde, in de Schoot van de Vader zijn wij allen 1. Ook als je op de “Linda. L’homo” poseert. Met zonder weinig kleren. En met allemaal andere mannen. Ook broeders. En.. grutjes. De bladzijden zitten helemaal aan elkaar geplakt. Maris, hebben jij of je dinnetjes nog een vers exemplaar van de “Linda. L’homo”?

  2. bronneke schreef:

    Wat kan mij het schelen waar hij in gelooft, als je zo lekker bent hoef je niks te kunnen. Gewoon bek dicht en mooi zijn.

Reacties zijn gesloten.

Advertenties
%d bloggers liken dit: