Mariska de Haas naar Geenstijl?

Officieel: Buiktuintje voor polder-rapduo: De Peppi en Kokkie van de polder-rap zijn niet meer. Lange Frans (Frans Frederiks) en Baas B (Bart Zeilstra) hebben na vele komma’s een punt achter hun relatie gezet in het land van Haat en Nijd. Gebeurde niet zomaar, daar moest wel wat werk voor worden verzet. Iets met veel spuw en weinig tanden. Toegegeven, dat hebben de boys goed gedaan. Belastingfraude mismanagement vormde het hoofdingrediënt. Kersje op de slagroom kwam van Frau Daniëlle, het wormvormig aanhangsel van Frans. Zij mocht twee nachten het likje in omdat ze boelkloedig in overspannen toestand met een doorgeladen pipa een bezoekje wilde brengen aan Baas B die volgens haar het epicentrum van alle ellende was. Wat bleek, heel gek, met doorgeladen pipa’s visite rijden mag dus gewoon niet van de pliesie. Zelfs niet naar Baas B. Sad but true. Toen Brulbaasje B ook nog in het steekje gelaten werd door zijn toenmalige vriendin Yolanthe Cabau van Wesley (die dus een serieuze dwergenfetisj heeft) zag Bart het niet meer zitten. Zak, as, down and out. Niet alleen Lange Frans werd links achtergelaten, ook naar het papierwerk keek Baasje B niet meer om. De financiële feces raakte de wentelende luchtververser en de rest is geschiedenis.
Gisteren zette de gebrouilleerde woorldlooiers dan eindelijk een handtekening onder hun muzikale terminale fase, een definitieve punt achter hun financiële conflict én hun vriendschap. Terwijl heel Diemen-Zuid in diepe rouw is gedompeld, brullen wij nog een Nijghiaans mopje van de heren mee.

Advertenties
Getagged , , , , ,

2 thoughts on “Mariska de Haas naar Geenstijl?

  1. Breinbrouwsels schreef:

    Best erg maar jij bent toch geen vriendinnetje of tapijtspuugster van een van de figuren in dit artikel geweest, Mariska?

  2. Breinbrouwsels schreef:

    Oh, wacht, ik lees het nu in de aftiteling: je ruilt met Bert Brussen.

Reacties zijn gesloten.

Advertenties
%d bloggers liken dit: