Ondertussen in Noorwegen…

Terwijl De Nederlander zich niet gehinderd door enige kennis van zaken bezighoudt met die typische Oud Hollandse folklore ‘kankeren’, en wanneer zowel links als rechts zich veilig vanuit dat nauwe iele denkpolderraampje afzet tegen alles en iedereen die ook geen benul heeft waarover die spreekt, zou je ze bijna vergeten…

Advertenties

7 thoughts on “Ondertussen in Noorwegen…

 1. Sandra Di Bortolo schreef:

  Daar word je wel even stil van………

 2. christinA eijkhout schreef:

  En dan te bedenken dat wereldwijd een vingerwijsaktie is begonnen terwijl deze mensen nog niet eens zijn gevonden….

 3. Bakker schreef:

  Misschien een idee van de politie daar om gewoon te communiceren dat er veel mensen vermist zijn en waarschijnlijk dood ipv alleen te zeggen dat ze dood zijn..

 4. yet schreef:

  zoveel levens verwoest, onomkeerbaar! die wijzende vinger naar de ander, geeft 4 wijzende vingers naar zichzelf. Laten we hen die dit hebben moeten meemaken waardig gedenken en bijstaan.

 5. araemaekersAnki schreef:

  Wat wil je hier eigenlijk mee zeggen! Dat er heel veel slachtoffers zijn in deze wereld! Dagelijks weer. Het probleem is natuurlijk veel complexer dan zomaar even te stellen is. Want hoe komt het eigenlijk dat er steeds meer mensen buiten deze maatschappij vallen, dat er steeds meer angst is, dat er steeds meer excessen plaatsvinden.
  Is dat onderhand niet iets waar de mens en de wereld zich iets van aan zou moeten trekken. In plaats van 1 demensionaal alles betrachten en duiden wat geen recht doet aan de complexiteit van problemen waar het overgrote deel van de mensheid mee te kampen heeft.

  De mensheid schept ook zelf haar monsters waardoor er steeds weer onschuldigen moeten vallen. Als daar eens wat meer oog voor kwam.
  Anki Raemaekers

 6. Mathijs Perton schreef:

  Dank je Ollie,
  Het sluit heel mooi aan bij mijn gedachten van de afgelopen dagen. Kankeren vanuit een eigen morele superioriteit heeft ons tot op heden niets opgeleverd. Behalve dat het merendeel misschien te dom is te bedanken dat ze niet alles weten. Uiteindelijk weten we weinig tot niets en blijven de families van deze mensen achter met meer vragen dan antwoorden.

Reacties zijn gesloten.

Advertenties
%d bloggers liken dit: