Roddelen met @jos_tb uit Weesp (update)

Beste @jos_tb uit Weesp,

Moeilijk hè, fatsoenlijk in de gratie komen bij iemand? Vraagt om een stuk empathie, een stuk humor, oh en vooral eerlijkheid. Laat ik even een stukje tekst parafraseren door jou geschreven. Uit fatsoensoverweging heb ik de naam van de patiënt in kwestie weggelaten. Want dat is het, een patiënt.

Ach Jezus! Is dat Ollie? Die of Olaz? Ai, dat is een vrouwenhunter toch? **** *** (ken ik, en heet *****) heeft mij eens wat ingefluisterd.” (…) “Ja, hij ging nogal ver in DM bij de dames kan ik me herinneren maar **** *** was ook zeer onbetrouwbaar hoor.. Grammetje nose-up per dag en een fles wijn tussen de knieën. Incontinent als wat op twitter maar ach. Iedereen doet maar. Maar Ollie, ik ben allergisch voor mensen die zich stoer en oer profileren daar. Boomstam vreten en slapen met de wolven. Smaken verschillen. Zal **** even voorzichtig vragen. Ben zeer discreet hoor”

Ter informatie Fotograaf, HDTV cameraman @jos_tb: APERTE KOLDER.

Door figuren als jou @jos_tb, komen roddels in de wereld. Vind ik best. Maar niet over mijn rug. Als jij zo graag in de gratie wil komen bij een ander, moet je dat in het vervolg anders aanpakken. Eerlijker.

Dus, wat je in het vervolg doet, is mij pas ergens bij betrekken op het moment dat je zeker waarover je spreekt. En dat doe je niet. Je lult uit je nek.

Dat de patiënt in kwestie te laf is om aan zichzelf te werken en het nog nodig heeft zijn / haar eigen shit op een ander te projecteren, dat is niet mijn probleem.

Dus de volgende keer dat je aandacht van iemand wilt Fotograaf, HDTV cameraman @jos_tb, niet meer over mijn rug.

 

 

Update: Mijn aantijgingen naar de persoon die zich later in de commentaren kenbaar maakte, blijken niet te kloppen. Waarvoor mijn excuses. De hoofdpersoon in kwestie blijkt nog ‘maffer’ te zijn dan eerder werd aangenomen. Daarover later meer.

Advertenties

3 thoughts on “Roddelen met @jos_tb uit Weesp (update)

 1. OmeHaam schreef:

  En weer on onfris verhaaltje over internetslang Jos ten B. Deze meneer teert op momenten van “zwakte” onder zijn volgers. Zijn empathische eerste reactie wordt al snel inzichtelijk. Hij wil het lijdend voorwerp voor de camera want “porno van toen is de kunst van nu. Kwestie van belichting, en daar ben ik goed in”.
  Ook leuk..”jouw onzekerheden transformeren we voor mijn camera tot je kracht, dat kun en doe je zelf, ik faciliteer slechts”

  Maar goed,

  Als Jos zijn Iphone niet kapotgooit vanwege een gebrek aan aandacht, niet tijdens tweetups in den lande aan de bar hangt zonder zich bekend te maken en u vervolgens laat weten wat u aan had en met wie u sprak, Niet pre-occipied is met de foto’s die u ooit op twitter plaatste en hij steevast opslaat in een mapje onder uw naam om u later mee te lokken, Als hij u geen sms’s stuurt waarin hij benadrukt dat Ú ziek bent in uw hoofd en niet hij, als hij uw huis na afwijzing niet besmeurt met rode verf uit een waterpistool, is het vast een fijn mens.

  Het feit daqt hij u het liefst fotografeert als u niet kijkt of slaapt en vervolgens deze foto’s steevast op internet plaatst doet daar niets aan af. (o.a. meisje met Uggs, meisje in de trein)

 2. biep schreef:

  Dus deze klootzak stuurt een mail vol gelogen quoots van een ander óver Ollie.
  En Ollie gaat daar over zitten twijfelen….(want áls het zo is wat klootzak schrijft, dan moet die mevrouw toch wel een onbetrouwbaaar psychisch gestoord wrak zijn).
  Ja-ha….want op die blanco puntjes heeft klootzak Jos ten B. MIJN naam verzonnen.
  En nu ligt Jos ten B onder vuur, heeft Ollie twijfels en mag IK dit gaan oplossen.

  Verdelen en heersen: don’t you get it?
  Ik heb het in het veleden al eerder lopen roepen, dat meneer de HDTV-cameraman van DWDD na werktijd een smerige virtuele vrouwenlokker is, die ontmoetingen zit te pushen en dan zegt: “Ik kom in vrede” Jaja, ik trapte er een jaar of twee geleden ook (bijna) in. Ik lig ook in Jos z’n kaartenbakkie. What has been mailed can’t me unmailed. Wil je het contact verbreken: DAN pas zal Jos z’n masker laten vallen….want een ‘nee’ accepteert de lul niet.
  Het is een smerige, gladde aal die alleen maar gladder wordt al naar gelang je harder roept wat voor een teringlijer het is.(Je omgeving snapt er geen snars van…want alles speelde zich immers buiten beeld af)
  Blijf het soms vreselijk jammer vinden dat fysiek geweld bij wet verboden is, want ik zou met liefde eens flink in willen hakken op die domme kop van ‘m

  Ik zal de eerste zijn die toegeeft een fout te maken en ik zal er voor door het stof gaan en proberen te leren van die fout. Maar ik WEIGER iets te doen aan de leugens van de één en de twijfels van de ander. Niet mijn fout en dus ook GEEN les voor mij om te leren. Ik weet dat mijn naam niet expliciet genoemd is waar dan ook aangaande deze idioterie, maar door bepaalde omschrijvingen in tweets van Ollie herkende ik mijzelf (niet n.a.v deze column)

  Verder hoop ik dat men oppast voor Jos ten B. In de tijdlijn zal niemand iets merken van zijn vieze gefoezel, dat speelt zich namelijk ALTIJD af in DM of via mail. ‘Sterke’ “beheerste’ vrouwen zal hij niet aandurven, maar impulsieve emphatische vrouwtjes als ik: Daar smult ie van, die smetkop.

 3. biep schreef:

  Hartelijk dank voor de rectificatie.
  Toch moet het artikel in ongewijzigde staat blijven staan. Voor altijd: Als waarschuwing voor anderen.
  *duimpje omhoog*

Reacties zijn gesloten.

Advertenties
%d bloggers liken dit: