Dominee: 'kindermishandeling moet je doen!'

Probeerde Dominee de Kievit in het geniep zijn seksuele behoeften te laten bevredigen door kinderen, heeft dominee Albert Vlietstra veel minder moeite om strafbaarheden schaamteloos in het openbaar te prediken. Die zegt: Je kind kapotrossen? Gewoon doen!

Vlietstra baseert zich op teksten uit de zeventiende eeuw, die volgens hem „beslist nog niet uit de tijd zijn”. Als een kind zondigt, is kastijding een noodzakelijk antwoord. (het staat er echt!) Als de ouders dat niet doen, gaan ze in tegen de wil van God, is zijn mening. Maar de naastenliefhebber gaat door: halstarrige kinderen moeten zelfs „scherp gekastijd” worden. „Een zware misdaad en gruwel moet niet zacht worden bestraft.

Gelukkig zijn de gegevens van Dominee Albert Vlietstra openbaar en kan hij zichzelf zelf in staat stellen zijn mishandelpropaganda kapot te nuanceren.

 

klik hier voor mishandelpagina Katwijk

Wanneer Albert Vlietstra het gepast vindt om kinderen te stenigen wordt nog onderzocht. Mariska de Haas heeft op haar beurt nog niet gereageerd op de vraag of haar kinderen zelf tanden wisselen, of dat ze daarbij hulp krijgen van ‘de hand van God.’ en dhr Simonis had desgevraagd nichts gewusst.

 

Advertenties
Getagged , , ,
Advertenties
%d bloggers liken dit: