Lamme op bandjes bedelt zich suf

Wheelie United in tha House!!! Schud handjes met Mari Sanders. Mari is ge-han-di-capt. En goed ook! Rolstoelfetisjisme tot de vierde macht. Een Koos Alberts op wielen, maar dan zonder Koos. Sielug he? Niks zielig! Rot toch op!
Mari droomt, de einder voorbij. Over Parijs. (voor vrienden Paris) De stad waar zijn mijmeringen beginnen, zijn banden spontaan op spanning komen en zijn ventieltjes een volle erectie krijgen. De metropool waar de romantiek voor het oprapen ligt. En dat is kek handig in zo’n karretje, lekker laag bij de grond.
Beetje best wel behoorlijk bruut balen dat Mari constant een fittie heeft met stoepranden, defecte liften, eindeloze trappen en de air van Fransozen waar met een 10 litertank benzine nog niet om heen te komen valt. Sta zit je dan als mr. Murderball. Verloor!
Niks zielig, niet verloor. Check hieronder het cinematografisch juweeltje ‘Rue des Invalides’ waarin het verhaal vertelt wordt van een jongen in een rolstoel op zoek naar romantiek in Parijs waarbij U, jij en gij daor hem kunt helpen.
Wat zegt u? Inderdaad applaus voor hen die keihard werken om geen subsidie te vangen is niet voldoende. Scherpe analyse van u! De dude is er BIJNA! BIJ-NA! Hulde, chapeau en bloemetjes voor u. Hoe BAM is dat? Pretty BAM naar wij dachten!

BKKC Promo Rue Des Invalides from Mari Sanders on Vimeo.

Advertenties
Advertenties
%d bloggers liken dit: