NCRV ontslaat Caroline Tensen

NCRV coryfee Caroline Tensen is aan de kant gezet door haar werkgever de NCRV. Tensen was in het verleden een graag geziene gast op feestjes van de onderwereld. Misdaad-journalist Peter R. de Vries deed er eerder een boekje over open:
„De ruzie tussen Caroline Tensen en Peter R. de Vries blijft doordenderen. Tensen is woedend op Peter R. de Vries omdat hij voor de zoveelste keer een videofragment heeft laten zien van een trouwerij van drugsdealer Henk Rommy, beter bekend als de Zwarte Cobra. Hierop is Caroline te zien als spreekstalmeester en Rene Froger als zanger op het criminele feestje. Toen Peter R. de Vries in zijn misdaadprogramma het filmpje weer liet zien, noemde Caroline de misdaadverslaggever in een interview een “matennaaier”. Peter noemt haar op zijn website nu een “gangstersletje”. Caroline blijft echter bij haar standpunt.”Die band duurt in totaal drie uur. Ik begrijp niet dat hij precies de dertig seconden die ik op de tape sta steeds in beeld moet brengen.” Dat de De Vries haar nu uitmaakt voor “gangstersletje” deert haar niet. “Het enige waar ik me druk om maak is dat fragment. Dat hij mij nu slet noemt, nou prima.” Nu Caroline Tensen en Peter R. de Vries in de media met modder naar elkaar gooien, neemt één bekende Nederlander, die begin jaren negentig ook schnabbelde op het feestje van Henk Rommy, ofwel de Zwarte Cobra, het voor Caroline op: René Froger. De zanger heeft verklaard dat Caroline en hij er niets aan kunnen doen dat ze bij de trouwerij van de beruchte drugscrimineel aan het werk waren. “Als artiest kun je toch moeilijk een antecedenten onderzoek laten uitvoeren op iedereen die je boekt. Het slaat nergens op dat je daarop wordt afgerekend.”

De NCRV laat in een korte reactie weten: “Het slaat weldegelijk ergens op dat je daar iemand op afrekent. We hebben prima samen gewerkt maar we willen niet geassocieerd worden met ’gangstersletjes’. Toen niet. Nu niet. Nooit niet.”

Advertenties
Getagged , , , ,
Advertenties
%d bloggers liken dit: